NewSistems Опубликовано Суббота в 23:18 Жалоба Поделиться Опубликовано Суббота в 23:18 Про мене та QSO Ukraine Привіт! Мене звати Максим, я з Києва, і я – розробник QSO Ukraine (qsoukraine.pp.ua) – сучасного ресурсу для радіоаматорів України. Хоча я сам ще новачок у світі радіозв’язку і не маю офіційного позивного через бюрократичні складнощі, моя мета – створити зручну, відкриту та дружню платформу для всіх, хто захоплюється радіо: від тих, хто тільки відкриває для себе цей світ, до досвідчених радіоаматорів. Чому QSO Ukraine? Коли я почав занурюватися в радіолюбительство, я зіткнувся з низкою проблем: застарілі сайти з незручним інтерфейсом, складна технічна інформація, яка відлякує новачків, закриті форуми, де не завжди вітають прості запитання, і розкидані по інтернету ресурси, які важко знайти. Це мене дратувало! Чому немає єдиного місця, де все зібрано, зрозуміло і доступно? Так народилася ідея QSO Ukraine – платформи, яка об’єднує все необхідне для радіоаматорів в одному місці. Що пропонує QSO Ukraine? Сайт – це не просто ще один ресурс, а сучасна платформа, яка постійно розвивається. Ось що вже доступно: Файловий менеджер: прошивки, креслення антен, корисні матеріали. Новини та оголошення: актуальна інформація зі світу радіозв’язку. Інструменти: калькулятор антен, генератор QSL-карток, тренажер азбуки Морзе, трекер супутників, список частот. Прослуховування репетерів: наприклад, "Київ-1" – прямо в особистому кабінеті. Спільнота в Telegram: місце для обміну досвідом, знайомств і підтримки (@QSOUkraine). Моя мета – зробити сайт максимально зручним і корисним. Незалежно від рівня знань, тут ви почуватиметеся комфортно. Не знаєте щось? Не страшно – ми допоможемо! Чому варто приєднатися? Безкоштовно та відкрито: всі основні функції доступні кожному. Зручний інтерфейс: ніякої зайвої складності, лише практична користь. Розвиток разом із вами: я додаю нові функції на основі ваших побажань. Спільнота: чим більше нас, тим більше можливостей! Я відкритий до співпраці: якщо у вас є ідеї, критика чи пропозиції – пишіть! Хочете долучитися до розвитку контенту, тестування чи створення нових функцій? Давайте робити QSO Ukraine кращим разом! Приєднуйтесь! Відвідайте сайт: https://qsoukraine.pp.ua Telegram-спільнота: @QSOUkraine Це лише початок шляху для QSO Ukraine. Я вкладаю в проєкт всю душу і не планую зупинятися. Разом ми зробимо радіоаматорство в Україні більш доступним, сучасним і захоплюючим! P.S. Ваші ідеї та підтримка – ключ до успіху проєкту. Давайте будувати майбутнє радіозв’язку разом! 73! Максим / розробник QSO Ukraine #радиолюбительство #QSOUkraine #радиолюбители Просмотреть полную статью Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.