ASTUS Опубликовано вчера в 12:55 Жалоба Поделиться Опубликовано вчера в 12:55 Про мене та проєкт Привіт! Мене звати Максим, я з Києва, і я – розробник Amateur Radio Community (arc.pp.ua) – нового ресурсу для радіоаматорів України. Хоча я сам ще не маю офіційного позивного (через бюрократичні складнощі), моя мета – створити сучасний, зручний та корисний інструмент для всіх, хто захоплюється радіозв’язком. Сайт лише починає свій шлях, але вже зараз він об’єднує функціонал, який спрощує життя радіоаматора: ✔ Файловий менеджер – прошивки, креслення антен, корисні матеріали ✔ Новини та оголошення – актуальна інформація зі світу радіо ✔ Калькулятор антен, генератор QSL-карток – інструменти для практичного використання ✔ Спільнота в Telegram – місце для обміну досвідом та знайомств ✔ Прослуховування репетерів (наприклад, "Київ-1") прямо в особистому кабінеті ARC – це проєкт, який розвивається разом із вами Я вірю, що найкращі ідеї народжуються в спільноті. Тому: Додаю нові функції на основі ваших побажань (вже зараз плануються оновлення!) Готовий до співпраці – якщо у вас є пропозиції чи критика, пишіть! Шукаю однодумців – якщо ви хочете долучитися до розвитку ARC, будь то контентом, тестуванням чи ідеями – разом зробимо ресурс ще кращим. Чому варто приєднатися? Безкоштовно та відкрито – всі основні функції доступні кожному. Зручний інтерфейс – ніякого зайвого складнощі, тільки практична користь. Майбутнє за спільнотою – чим більше нас, тим більше можливостей! Приєднуйтесь! Відвідайте сайт: https://arc.pp.ua Telegram-спільнота: @AmateurRadioCommunity Разом ми зробимо радіоаматорство в Україні ще більш доступним, сучасним та захоплюючим! P.S. Ваші ідеї та підтримка дуже важливі для розвитку ARC. Давайте будувати майбутнє радіозв’язку разом! 73! Максим / розробник ARC Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.