Перейти к содержанию
bbh_blocked_dnftl

Что случилось с сайтом "Эврика"

Рекомендуемые сообщения

Шановні радіоаматори України.

Всі ми переживаємо нелегкі часи. Спочатку короновірус, а потім війна наробили багато лиха нашій країні, в тому числі радіоаматорському руху України. Радіоаматори розїхалися по Україні і по країнам Європи. Не в кожного з них збереглася апаратура, не в кожного є моживість зробити нові антени. Частина радіоаматорів, що залишились, все ж проводять звязки на коротких хвилях, зранку і ввечері на 3601 кгц., 3613 кгц., 3620 кгц., 3627 кгц., а також на УКХ на частоті 145,500 кгц. Керівництво радіоклубу «Евріка» міста Покровськ тепер знаходиться в Дніпропетровській області. Також в місті Дніпро знаходиться філія Українського Державного Центру Радіочастот Донецької області. Через КТК радіоклубу «Евріка» радіоматори Донецької області можуть вирішити питання своїх дозволів та інші питання радіоаматорської діяльності.

На жаль, сайт радіоклубу «Евріка» не зберігся, вся інформація зникла. Частково зберігся сайт радіоклубу «Ветеран». Тому я пропоную тим, в кого є бажання, взаємодіяти через цей сайт. Це буде додаткова можливість отримати інформацію та вітати один одного. Також повідомляю, що на частоті 3608-3610 в 7-00, в неділю проводиться „круглий стіл” Вінницького обласного радіоклубу, у радіоклубу також є свій сайт (www.mwp.org.ua)

Мені вже виповнилося 80 років, і я не можу повноцінно керувати організаціями. Однак хочу зараз підтримати радіоматорів, а по закінченню війни пропоную обрати нове керівництво клубів „Еврика” та „Ветеран”.

Мій телефон 050-146-7805 знає дуже багато радіоаматорів, він є в інтернеті, звоніть  та пишіть на сайт «Радіоклуб Ветеран» за адресою https://www.facebook.com/ut4iv. Моя електронна пошта ut4iv@ukr.net .  Зараз я проживаю в Дніпропетровській області. З повагою, Желєзняк Микола Григорович, UT4IV

Уходя на тот свет, не забудь выключить этот...

Уходя на тот свет, не забудь выключить этот...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

Загрузка...
  • Создать...