News Опубликовано 11 ноября, 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано 11 ноября, 2020 Марк Вуллаерт31 хвДорогі друзі-радіоаматори. З сумом, але також вдячністю та гордістю, я повинен повідомити вам, що мій батько Джон ON4UN став мовчазним ключем SK.Здоров’я Джона постійно погіршувалось протягом року, але протягом останніх кількох тижнів він був у нас удома, де вчора 9 листопада він спокійно помер.Радіо Ham, і особливо низькочастотний DX-ING, були пристрастю мого батька на все життя і завжди мали сильну присутність у нашому домі. Іноді буквально, коли багато хто з вас завітали до нас у гості або коли група вихідців приїхала на вихідні змагання. В інший час у фоновому режимі, коли мій тато працював над проектом або експериментував з новим обладнанням або антенами.Хоча у мене немає позивного, я дуже відчуваю себе частиною великої радіосистеми і завжди буду. Я дуже пишаюся всім, що зробив мій батько разом з вами, і я вдячний багатьом з вас, хто подарував йому стільки радості за ці роки. Ми будемо за ним дуже сумувати, але ми втішаємось, озираючись на прекрасне життя, яке він прожив у складі чудової спільноти Радіо Хем.Ми плануємо цифрову церемонію прощання в суботу, 21 листопада, і будемо тримати вас в курсі практичних завдань. Якщо ви хочете надіслати нам повідомлення, будь ласка, надішліть листа на адресу ON4UN.SK@gmail.com - старий обліковий запис Джона більше не використовується. Тим часом ви можете відвідати його на QRZ.com, де він завжди оновлював своє резюме.Марлін Девольдере Mark VullaertЧитать дальше Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.