Перейти к содержимому

Добро пожаловать на Первый форум сообщества радиолюбителей Одессы и Одесской области!

Добро пожаловать на Первый форум сообщества радиолюбителей Одессы и Одесской области. Чтобы общаться на форуме, скачивать файлы и использовать другие возможности, Вам необходимо зарегистрироваться. Или войти под своим логином.
На нашем сайте нет рекламы, отключите приложения блокировки рекламы такие как AdBlock для нашего сайта, иначе вы не сможете видеть важные ссылки на темы форума.

Фотография
- - - - -

Латышенковские "дела".


В теме одно сообщение

#1
UY0FF

UY0FF

    Добрый модер

  • Модераторы
  • 2 177 сообщений
  • 207 тем
  • Позывной:URF4974
  • Категория:A
  • Old callsign:UR5FKC
  • Спец позывной:EN70FF
  • Гр. позывной:Мираж
  • LOC:KN56JN
  • Город:Одесса

Уважаемые коллеги !

Руководство ЛРУ несколько последних дней контактирует с руководством  некоторых национальных организаций радиолюбителей Европы относительно опровержения неправдивой, а в тоже время  лживой информации о деятельности ЛРУ, что сознательно распространяется «найтитулованишим и самым известным контестменом Украины»  Латышенко В. путем его личных контактов.  Замечу, что именно он, представляясь официальным лицом ЛРУ, получал QSL-почту, которая была адресована нашей организации, как действительному члену IARU, от других организаций радиолюбителей на международных мероприятиях радиолюбителей, и выдавал ее как такую, которая поступила по адресу ВРЛ.  Напомню, что этот радиолюбитель за свои действия был лишен звание "Почетный член ЛРУ" единодушным голосованиям на последней внеочередной Конференции ЛРУ.  В связи с этим с целью написания резюме-характеристики о деятельности указанного лица прошу посылать имеющуюся проверенную информацию по электронному адресу штаб-квартиры ЛРУ для последующего анализа и систематизации : office@uarl.org.ua

Конфиденциальность при предоставлении информации гарантируется. 

Это сообщение не является внутренней конфиденциальной информацией совета ЛРУ.  

  Кириленко А., UT3UY Президент ЛРУ

http://uarl.org.ua/index.php/novini


Уходя на тот свет, не забудь выключить этот...

#2
UY0FF

UY0FF

    Добрый модер

  • Модераторы
  • 2 177 сообщений
  • 207 тем
  • Позывной:URF4974
  • Категория:A
  • Old callsign:UR5FKC
  • Спец позывной:EN70FF
  • Гр. позывной:Мираж
  • LOC:KN56JN
  • Город:Одесса

В продолжении этой темы -\

За результатами повідомлення щодо надання інформації

Шановні колеги,

Дякуємо всім, хто надіслав інформацію щодо діяльності радіоаматора Латишенко В.Ф.

Повідомлення, які надійшли, умовно діляться на дві основні частини: приватні та такі, що містять аналіз та пропозиції щодо діяльності Ukrainian Contest Club та ЛРУ.

Попередньо резюмуючи, зазначу:

- приватна інформація, яка надходила та продовжує надходити, є конфіденційною та буде використовуватися у разі необхідності за попереднім погодженням з тими, хто її надав;

- повний аналіз пропозицій стосовно напрямку контестінга буде зроблено колегіально та винесено на розгляд Конференції ЛРУ.

Основні тези щодо UCC та ЛРУ

1. Ukrainian Contest Club (надалі UCC) не є асоціативним членом ГО Ліга радіоаматорів України, як зазначено на сайті ucc.in.ua , оскільки така форма не передбачена положеннями Статуту ЛРУ;

2. UCC створювався під егідою ЛРУ для підтримки та розвитку контестінгу як одного із видів радіоспорту, але за останні роки UCC перетворився в приватний клуб з декількома засновниками та його діяльність спрямована на задоволення власних амбіцій групи осіб; 

3. Діяльність UCC на даний час не допомагає ЛРУ у розвитку контестингу, а, навпаки, його керівництво закликає до бойкоту офіційних змагань, що внесені до річного плану Міністерства молоді та спорту України, та протидії заходам, які здійснюються з боку ЛРУ;

4. Частина радіоаматорів, не підтримуючи дії керівництва клубу, багато років не сплачує внески, але їх позивні не вилучаються із списку членів для створення штучного престижу.

5. Маніпуляції щодо рішень в особистих інтересах, які, начебто, приймаються в UCC.

Як приклад, неправдива інформація про роботу QSL-бюро ЛРУ на конференції UCC, та так зване "голосування" про "звернення до ЛРУ", коли це питання не тільки не голосувалося, а, за коментарями тих, чиї позивні під ним зазначені, не обговорювалося. Факт участі в голосуванні громадян інших держав та нечленів ЛРУ (як то DF4ZL) є неприйнятним.

Президент UCC міг би, зокрема, прийняти участь у голосуванні за звернення з приводу "поганої" роботи DARC, коли QSL-пошта для нечленів DARC, яка, начебто, є їх "приватною власністю", не віддається нечленам DARC безкоштовно, а повертається кореспондентам.  

У зв'язку з викладеним, члени ЛРУ висловлюються про необхідність створення нового клубу, наприклад UARL Contest Club, діяльність якого сприяла б розвитку радіоспорту, залученню молоді для участі у змаганнях, обміну досвідом, т.і.

Запропоновано винести питання створення такого клубу на Конференцію ЛРУ у січні 2018 р.

З метою більш детального обговорення пропозицій щодо можливого заснування такого клубу прохання надсилати їх на електронну адресу штаб-квартири ЛРУ office@uarl.org.ua  або поштову адресу.

Приймаються будь-які пропозиції, що можуть сприяти розвитку, та, в разі підтримки, проаналізовані ініціативною групою, що може бути створена за бажанням.

Керівництво ЛРУ буде сприяти всебічному обговоренню пропозицій та, у разі позитивного рішення, подальшій діяльності такого клубу.

Кириленко Анатолій, UT3UY
Президент ЛРУ


  • UR5FON это нравится
Уходя на тот свет, не забудь выключить этот...




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных